المقادير:
كيلو فراخ مفرومة+ لحمة مفرومة معصجة+جبنة موزوريلا + فلفل اخضر + ملح + بهارات+ نعناع ناشف + ريحان ناشف +بيضة + دقيق+ كورن فليكس مفروم بسيط + الملح
الطريقة:
نقوم بوضع البهارات على الفراخ ونقوم بتعصيج اللحمة بالبصل والتوم والفلفل الاخضر وبعد ذلك نقوم باخذ قطعة من الفراخ وتكويرهاونحشيها باللحمة والجبنة وبعد تكويرها نقوم بفردها على الرخامة على شكل دائرة ونقوم بتحضير البيض والدقبق ونضعها فى الفريزر تتماسك وبعد ذلك نضع عليها الدقيق والبيض والكورن فليكس وبعد ذلك نقوم بتحميرها على نار هادئة